top of page

Kort om oss

Med lang fartstid i bransjen er vi stolte av å ha et team som består av høyt kvalifiserte rørleggere. Vi er små, men ambisiøse og har som mål å levere de beste rørleggertjenestene til både proff- og privatmarkedet.

Vår mål er å tilby pålitelige og effektive løsninger for alle rørleggerbehov. Uansett om du har et problem med en lekkasje, trenger en oppgradering av sanitærutstyr, eller trenger hjelp med installasjon av nytt varmesystem så er vi her for å både rådgi og hjelpe deg.

Kvalitet i detaljene

Vårt kompetente team er dedikert til å levere kvalitetstjenester til konkurransedyktige priser, og vi vet at vår sterke arbeidsmoral og kundeservicefokus er det som skiller oss ut fra andre rørleggerbedrifter.

Bli kjent med Varme og Rør

Vi er dyktige rørleggere, som brenner for vann.

Vår misjon er å være pålitelige i utførelse og din naturlige rådgiver på det meste som har med VVS og sanitær å gjøre. Vi har alle nødvendige lisenser, og vi følger alle relevante forskrifter. 

Powerful, Vigilant and Easy to Use

Get Started with Codyx Today

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Våre åpningstider:

Man – Fre
07.30 – 15.30

Ved nødvendige henvendelser utenfor åpningstid kan du kontakte oss via vår vakttelefon.

Her finner du Varme og Rør:

Varme og Rør AS
Øvermarka 4,
2320 Furnes

Ved nødvendige henvendelser utenfor åpningstid kan du kontakte oss via vår vakttelefon.

Vann i tall

180

liter vann bruker vi nordmenn gjennomsnittlig hver dag.

10 000

km med vannledninger befinner seg under Oslos gater

7/10

7 av 10 norske bad mangler tilfredsstillende membraner.

bottom of page